Polítics a peu de carrer

Santi_VilaSANTI VILA

Una imatge moderna i fiable. El conseller de Territori té perfil propi. És catalanista però no nacionalista. Amb CDC manté una relació fidel però crítica.

Han dit d’ell:

 -És un senyor que funciona. Ha de portar vestit, però els tria estrets i no semblen cars. Acostuma portar colors foscos, que valen per a tot el dia. Vol posar un punt de modernitat a les corbates, li valoro l’esforç, però no ho aconsegueix, encara que està en la línia, entenem el que busca. Porta els cabells pentinats a l’estil romà, amb una mica de serrell, i la barba el fa atractiu. (MARC GIRÓ)

-Es cuida, és primet. I força presumit, porta els cabells molt ben cuidats. Potser podria millorar les corbates i algun vestit que se li arruga una mica. La barba la porta sencera i ben tallada. (INMACULADA URREA)

-El veig com l’estereotip de nou polític català. Cabells tallats al límit però sense clenxa; aquí rau la modernitat. Va amb vestit i corbata, que és el seu codi, però el vestit més entallat, la corbata un punt moderna. Dóna imatge de seriós, assenyat, professional, relaxat. Hi ha una part de l’electorat desitjós d’evitar la tensió, ell és una peça del seu partit per jugar al contrapès. (ANA BALDA)

La Vanguardia, 3 d’agost 2014

Translate »